Alldeles-mitt-i-veckan

Precis som rubriken säger, mittiveckan. Det var faktiskt inte så värst längesen det var mittiveckan sist om man tänker efter, tiden bara flyger förbi, lite förvirrande.
 Idag till att börja med, har vi haft temadag igen, som alltid på onsdagar. Fast denna temadag gjorde vi inget speciellt. Det blev den tråkiga skolan istället, men detta hade ju sin mening trots allt, för imorgon händer det grejjer! (förmodligen, det KAN faktiskt bli framskjutet en dag, alltså till på fredag) Vi ska åka till belgien. Detta blir andra gången för mig, men det skadar inte direkt, för det är ändå alltid lika kul att åka utomlands!
Var ju där i somras, då vi åkte på en "europatrip". Visserligen såg vi inte lika mycket av belgien och antwerpen (som vi ska till) då, utan då stannade vi bara där för att slagga. Men detta blir kul i vilket fall.

På tal om resa, så den saken jag ville komma till också med det snacket, var att jag har även tagit vaccin den här veckan, i måndags. Detta var lite drygt, den där rektorn är ju inte precis så mycket att sätta sig emot till, det går liksom inte, så lika bra att göra som man blir beordrad till att göra.
 Så, vi åkte ner till HC efter lunch ungefär, sen satt vi där och väntade en stund på att det skulle bli våran tur.
Vi var 6st som skulle ta detta vaccin. En (eller 2 lärare, om man ska göra det hela lite enklare), jag och 3 andra elever.
 Först var det de 2 första elevernas tur, och när de kom ut var det vi andra två som skulle ta det. "Lärarna" tog det i ett annat rum.
 En av eleverna som gick in första gången hade även tänkt sig att sätta sig emot precis innan han skulle få sprutan i armen, men enligt han så "smög" sig sjuksköterskan på honom bakifrån, och stack sen sprutan i armen. Precis som om hon skulle ha pratat med någon av lärarna om att han tänkte sätta sig emot. Kul xD

Men men, sen var det iaf min och den andras tur, och det gick faktiskt bra. Jag som har haft en sån jävla sprutskräck innan, men antar att detta gick över när jag tog sänka i båda mina armar för inte så länge sedan xP
 Det stack till lite, sen efter några sekunder var det över.
Efteråt kände jag ingenting faktiskt, fast det gjorde tydligen några av de andra.
Vi fortsatte dagen som vanligt, med skola etc. Fast, det var en lite annorlunda känsla ändå, jag kände en härlig varm och lugn känsla, och blev självklart lite trött och så xD
 Efter skolan åt vi mat, och då började biverkningarna komma, men dom smög sig på, precis som ett virus nästan (Och, det är ju faktiskt det man får i sig. Så det var väl inga konstigheter med det). Jag började tappa aptiten, precis som när jag börjar bli sjuk.
 Efter maten så drog vi med en av lärarna hem till henne, och hjälpte till lite i stallet. Jag fick borsta 2 hästar, ena var hennes och den andra tror jag var nån annans som hon hade i sitt stall.
Och den ena hästen var ju även den som jag har blivit "lovad" att testa att rida nån gång. En kallblods häst. Och vilken jäkla bjässe må jag säga, blev faktiskt lite nervös, men det var ändå kul. Tänker fortfarande testa att rida på den.

Efter denna "stallstund" så åkte vi hemåt igen. Vi tog det lite lugnt, och biverkningarna började komma mer.
 Satt väl uppe nån stund, sen tror jag att jag tog lite fika och sedan gick jag och la mig.
Kunde inte sova på vänster sida (rätt förståeligt eftersom jag enligt taktik tog vaccinet i den armen).
Sov inte så bra direkt, drömde mardrömmar och allt xD 
 
När jag vaknade på tisdag morgon var jag helt jävla utslagen, precis som efter ett rejält träningspass, fast mycket värre.
Blev liggande hela förmiddagen, eftersom att jag inte orkade gå upp, utan var så trött och utsliten.
 Pallrade mig i alla fall ner till lunch, och sen efter det så stack jag till skolan med de andra.
Tisdagen bjöd inte på så mycket mer än det, och jag kände mig lika trött på tisdag kväll, så jag somnade rätt fort.

Imorse var det onsdag, och det var samma dag som det är idag. Denna dag gick mycket bättre, och det var en rätt slapp dag i skolan (sa aldrig att denna dag var slapp kanske, men det var den i alla fall, nu vet ni den onödiga informationen).
Nu är det onsdag kväll, och jag har suttit och spelat lite halo på datorn en stund. Nu sitter jag här och avslutar kvällen med lite "internetvistelse". Imorgon bär det förhoppningsvis av till belgien, men det får vi se hur det blir.

Nu har jag skrivit rätt mycket, och jag beklagar för att jag inte la upp några inlägg igår och i måndags, men jag hoppas det är förståeligt.
 
Känner att det får räcka såhär, ska försöka socialisera mig (som vanligt) dom sista minuterna nu (också detta "som vanligt).
Får se om det kommer upp något inlägg imorgon, men det gör det väl förhoppningsvis.
Tills dess får ni ha det så bra folks! Och hoppas ni har lite att läsa nu, för jag skriver ju så långa inlägg enligt vissa! ;D
Tack för mig!

//Linuxxx


Kommentarer
Postat av: Emelie

Helt galet hur du kan skriva så fruktansvärt mycket, och ändå inte få det att bli ointressant. Jag är väldigt imponerad.

2009-11-11 @ 22:05:18
URL: http://emelieherrdin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0