Lördag igen

Idag var det lördag igen då, och igår var det fredag. Idag har jag nästan helt tomt på ord.
Denna dag har bjudit på skidåkning, och inte så mycket mer. Skidåkningen var sådär, fortfarande jävla segt att de inte har öppnat allt än, men det är ändå ett ENORMT plus att man kan hålla en del öppet redan i början av november (och dom öppnade faktiskt redan den 17:e oktober, så det är ingen skam).
 Åkte nästan hela dagen idag, och är fortfarande lite fundersam över hur jag pallade det. Att åka upp i liften och sedan åka ner igen för att göra samma sak om och om igen, i samma pist. Trögt, men ett ypperligt tillfälle att finslipa sin carvingteknik innan säsongen sätter igång på riktigt om bara några få veckor!

Ja skidåkning, det är en kul syssla. Mitt favoritintresse, och även en bra möjlighet i det sociala perspektivet. Man kan ju hoppas på att man får träffa någon i backen eller liften att växla några ord med.
 Men men, åkte väl från 12-13 tiden till 15 ungefär, så det var ett framsteg just för att det är så tråkigt i allmänhet med denna dryga lågsäsong.
 Efter detta blev det till att handla lite för att sedan tillaga lite paj, visserligen var jag inte med så mycket och tillagade den, men jag dukade iaf. Så nån insats gjorde jag. Den lilla lata jävel som jag är.

Efter god mat till middag så hände det inte så värst mycket, ägnade tillfället åt kanske inte helt rätt grejjor. Nämner inte vad, men det är löst nu iaf. Det är bra.
 Efter detta blev det en flygning, som vanligt. Men, en punkt i detta måste jag bara ta upp.
Det var nämligen så att efter jag hade lyft och hade de sista momenten kvar innan jag kunde lägga mig på cruise till arlanda, så var jag tvungen att dra ner till okq8 en sväng, och en lärare här erbjöd sig att ta över undertiden (ja, jag bor ju trots allt på ett internat). Så, han tog över. Och det roliga var att han visste inte ett skit, men det bästa jag kunde göra var att skriva till kontrollern att en "newbie" skulle ta över för en stund. Så han fick lov att ha lite tålamod.
 Sen stack jag iväg. Och när jag kom tillbaks hade jag helt plötsligt fått en massa meddelanden och han läraren sa att de hade typ skrikit åt honom på radion! xD Så jag fick ta tag i problemet och ställa allt till rätta. Kan tillägga att jag t.o.m. hade blivit kontaktad av en supervisor under tiden!
Men, jag lyckades få allt tillrätta och bad om ursäkt, sen landade jag nästan som vanligt på stockholm arlanda, och slog av spelet.

Detta var kul, det borde man nästan göra oftare. Undrar vad de tänkte? .. Kanske inte någon bra idé ändå, men det var kul så länge det varade iaf. Nog snackat om detta nu.
 
Just nu för tillfället sitter jag och gör inte ett skit som vanligt. Imorgon är det söndag och då är det ridning på schemat, förmodligen. Det är något att se framemot det.
 Får hoppas att det inkluderar lite mer saker än förra gången. Ska egentligen inte klaga, för det var rätt kul då med, men det kan ju bara bli bättre liksom.

Men men, detta var allt för idag, och imorgon kommer det förhoppningsvis mer.
Ha det bra tills nästa gång, folks! För nu ska jag socialisera mig lite.

//Linuxxx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0